fredag 27 juni 2008

Shoppinggatan.se

Såg nu idag att vi är med på en sida som heter shoppinggatan.se. Vilken underbar sida, blev helt fast och gogglade runt bland roliga och inspirerande butiker på nätet. Kul idé att lägga upp dom roligaste webbutikerna på samma sida. Och ännu roligare att dom valde att ta med oss! Så googla in du också på shoppinggatan.se.

Ännu mera REA

Nu är det REA för fullt i butiken och på webben. Speciellt varorna från minirodini och Holly´s går som smör. Och yogabyxan från Sobea såklart, sommarens storsäljare! I augusti kommer dom nya snygga kläderna, ett nytt märke för oss är bland annar tiny minymo, dom håller superbra priser på sina snygga och roliga kläder så det känns riktigt roligt att få in dom i butiken. Vi kommer nu om någon vecka få in dom redan klassiska kakfaten från Koziol. Faten är helt i plast vilket gör att dom passar perfekt i lekstugan, på barnkalaset eller för dom vuxna i familjen. Ett koziolfat i vitt får det nog bli hemma hos mig, eller kanske det turkosa, eller det röda? Jag vet också redan kunder som längtar efter ett svart koziolfat, och dom riktigt medvetna skulle nog välja ett orange fat. Välkommen att spana in faten om någon vecka och passa på att fynda på rean redan nu!

måndag 16 juni 2008

REA

Nu är det snart dags för rea, våran första!

Alla våra vip-kunder fick idag ett mail om vår smygstart av rean, den är nu på onsdag mellan 18-20. Om du är inne på vår blogg för att hålla dig uppdaterad om vår butik då kan du anse dig vara vip-kund och fullt berättigad till vip-rean nu på onsdag, självklart ska du ta med dig dina vänner och hälsa på. Vår grannbutik LOC som har supersnygga kläder till dam och herr, t.ex. Replay, Kaffe och Henri Loyd, har också smygstart på sin rea på onsdag och hon välkomnar alla våra kunder att shoppa loss även hos henne. Så vi ser fram emot en trevlig kväll nu på onsdag!

(Den ordinarie rean startar torsdag den 26:e juni och är gemensam för nästan alla butiker i Klova)