onsdag 30 april 2008

Småfolk


Idag hade L varit inne på småfolks hemsida och tjuvkikat på höstens kollektion. Supermycket fina bilder, nu kommer vårt vanliga dilemma, vad ska vi välja? Vi vill ha allt! Men den positiva sidan av det hela är att vi kan ta mer kläder denna gången. Våra härliga kunder är riktigt nöjda med det coola danska märket.

torsdag 24 april 2008

minikånken i brunt

Idag kom den supersnygga mini kånken i brunt från Fjällräven. 299 kostar den lilla praktiska och tuffa väskan och finns som det ser ut nu i färgerna: sand, ljusblå, ljusgrå, rost, svart, gul, grå och snart även i rosa och röd. En röd minikånken kommer nog bli ett mycket hett objekt om en månad. Har redan flera beställningar på lut. Kolla gärna in färgerna på zillstar.se

tisdag 22 april 2008

sveakväll




Detta mail skickade vi ut till våra VIP-kunder nu i veckan. På tisdag har vi "homeparty" fast i butiken. Massor av varor från svea. Helsa sortimentet till baby/barn och en del av vuxensortiemntet. Ska bli riktigt trevligt att äta en bit mat ihop och titta på sveas härliga sortiment. C kommer att promota sveas underbara leggings som hon nuförtiden lever i på heltid så gott som. Har du inte fått mailet men vill komma så är du självklart välkommen att anmäla dig du också!

Våra märken

I butiken har vi en härlig blandning av märken från Sverige och Danmark, men bland våra godbitar har vi också kläder och inredning från t.ex. Australien, Holland och England.

Klädmärken som nu finns representerade hos oss är: Holly's, Miniature, The BRANDstrom co, mini rodini, Rockefella, Sobea, Småfolk, Miomymio, TaPh, Didriksons, Fixoni, Nanoou, Lunmyr, Oobi, Petit by Sofie Schnoor, Plastisock, svea, small step, Shampoodle, urban elk och kibokobaby.

Bland inredningen kan vi stolt presentera tepetdjur föreställande giraff och apa i coola 70-tals mönster. Möbler och leksaker från Sebra och möbler till både vuxen och barn från Oliver funiture. Vi har också det underbra molntyget i sänkläder från färg och form som designades av Gunilla Axén. Bland leksakerna har vi också ett stort urval av BRIOs träkollektion, de klassiska leksakerna blandas med en del nyheter och framförallt så är det en härlig lackad yta på alla träleksakerna.

zillstar- ny i bloggvärlden

Nu är det dags för oss att synas i bloggvärlden!
Vi har funnits som fysisk butik nu sedan 1:a december 2007. Med webbshop sedan den 8:e mars 2008 och nu den 22: april har vi en blogg. Vi kommer att berätta här om det händer något extra och självklart kommer våra nyheter att läggas in här så fort dom når butiken. Vi ser detta som en förlängning av zillstar.se. Hoppas du tittar in ofta och håller dig uppdaterad!